کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل سمنان چهارشنبه تعطیل شد قم چهارشنبه تعطیل شد دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد

معاون کل وزارت بهداشت:۹۳ درصد مردم بیمه هستند

معاون کل وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۹۳ درصد مردم بیمه هستند، گفت: هنوز ۷ درصد مردم بیمه نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، ایرج حریرچی، به مناسبت روز جهانی بهداشت، اظهار داشت: پوشش همگانی سلامت به این معناست که همه مردم بدون ملاحظات قومی، اقتصادی و جغرافیایی بتوانند همه خدمات سلامت مورد نیاز اعم از پیشگیری، ارتقا، درمانی، توانبخشی و حتی طب تسکینی را هر موقع و هر جایی که نیاز دارند با کیفیت مناسب و بدون سختی مالی دریافت کنند.

 

وی افزود: متأسفانه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت هنوز نیمی از مردم جهان به این پوشش دسترسی پیدا نکرده‌اند و سالانه ۱۰۰ میلیون نفر به دلیل هزینه‌های مربوط به سلامت به زیر خط فقر شدید می‌روند.

 

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه، دو موضوع مهم هزینه‌های سلامت و کیفیت خدماتی که ارائه می‌شود همواره مورد بحث و مداقه بوده است، گفت: امسال سازمان جهانی بهداشت، پوشش همگانی سلامت و تأثیر مراقبت‌های بهداشتی اولیه بر آن را مورد تاکید قرار داده است.

به گفته حریرچی، مراقبت‌های اولیه بهداشتی، مراقبت‌هایی است که نقطه تماس اول مردم چه سالم و چه بیمار در حوزه سلامت است و تمام خدمات بهداشتی درمانی را یا سیستم بهداشتی درمانی خودش ارائه می‌کند و یا در سطوح بعدی ارجاع می‌دهد تا مردم از خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت بهره مند شوند.

 

معاون کل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: پوشش همگانی سلامت سه بعد دارد که بعد اول آن خدمات سلامت تحت پوشش است. بعد دوم تعداد افراد تحت پوشش بیمه و بعد سوم میزان سختی مالی هزینه‌های کمر شکن فقرزای سلامت هستند که خوشبختانه در بعد اول بیش از ۹۹ درصد خدماتی که در دنیا ارائه می‌شوند در کشور ما هم ارائه شده البته ممکن است گاهی مشکلاتی در توزیع جغرافیایی داشته باشیم.

 

وی تصریح کرد: قسمت دوم که مربوط به افراد بیمه شده است، در حال حاضر ۹۳ درصد مردم بیمه هستند که نسبت به ۸۳.۶ دهم درصد قبلی رقم خوبی است، اما هنوز ۷ درصد مردم بیمه نیستند.

 

حریرچی در پایان گفت: حمایت‌های مالی موضوع سوم است که بعد از طرح تحول سلامت، پرداختی برای هزینه‌های درمانی از ۵۸ درصد در سال ۸۹، به بالای ۵۴ درصد در سال‌های منتهی به ۹۲ رسید و در سال ۹۵ نیز به ۳۵.۳ دهم درصد که رقم قابل توجهی است، کاهش داشته و میزان هزینه‌های فقرزا که قبلاً ۸۳ درصد بوده الان به ۵۰ صدم درصد رسیده که نسبت به کشورهای دیگر رقم قابل قبولی است، اگر چه باید تلاش کنیم که به صفر برسانیم.

ارسال نظر