بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

معاون کل وزارت بهداشت:۹۳ درصد مردم بیمه هستند

معاون کل وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۹۳ درصد مردم بیمه هستند، گفت: هنوز ۷ درصد مردم بیمه نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، ایرج حریرچی، به مناسبت روز جهانی بهداشت، اظهار داشت: پوشش همگانی سلامت به این معناست که همه مردم بدون ملاحظات قومی، اقتصادی و جغرافیایی بتوانند همه خدمات سلامت مورد نیاز اعم از پیشگیری، ارتقا، درمانی، توانبخشی و حتی طب تسکینی را هر موقع و هر جایی که نیاز دارند با کیفیت مناسب و بدون سختی مالی دریافت کنند.

 

وی افزود: متأسفانه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت هنوز نیمی از مردم جهان به این پوشش دسترسی پیدا نکرده‌اند و سالانه ۱۰۰ میلیون نفر به دلیل هزینه‌های مربوط به سلامت به زیر خط فقر شدید می‌روند.

 

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه، دو موضوع مهم هزینه‌های سلامت و کیفیت خدماتی که ارائه می‌شود همواره مورد بحث و مداقه بوده است، گفت: امسال سازمان جهانی بهداشت، پوشش همگانی سلامت و تأثیر مراقبت‌های بهداشتی اولیه بر آن را مورد تاکید قرار داده است.

به گفته حریرچی، مراقبت‌های اولیه بهداشتی، مراقبت‌هایی است که نقطه تماس اول مردم چه سالم و چه بیمار در حوزه سلامت است و تمام خدمات بهداشتی درمانی را یا سیستم بهداشتی درمانی خودش ارائه می‌کند و یا در سطوح بعدی ارجاع می‌دهد تا مردم از خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت بهره مند شوند.

 

معاون کل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: پوشش همگانی سلامت سه بعد دارد که بعد اول آن خدمات سلامت تحت پوشش است. بعد دوم تعداد افراد تحت پوشش بیمه و بعد سوم میزان سختی مالی هزینه‌های کمر شکن فقرزای سلامت هستند که خوشبختانه در بعد اول بیش از ۹۹ درصد خدماتی که در دنیا ارائه می‌شوند در کشور ما هم ارائه شده البته ممکن است گاهی مشکلاتی در توزیع جغرافیایی داشته باشیم.

 

وی تصریح کرد: قسمت دوم که مربوط به افراد بیمه شده است، در حال حاضر ۹۳ درصد مردم بیمه هستند که نسبت به ۸۳.۶ دهم درصد قبلی رقم خوبی است، اما هنوز ۷ درصد مردم بیمه نیستند.

 

حریرچی در پایان گفت: حمایت‌های مالی موضوع سوم است که بعد از طرح تحول سلامت، پرداختی برای هزینه‌های درمانی از ۵۸ درصد در سال ۸۹، به بالای ۵۴ درصد در سال‌های منتهی به ۹۲ رسید و در سال ۹۵ نیز به ۳۵.۳ دهم درصد که رقم قابل توجهی است، کاهش داشته و میزان هزینه‌های فقرزا که قبلاً ۸۳ درصد بوده الان به ۵۰ صدم درصد رسیده که نسبت به کشورهای دیگر رقم قابل قبولی است، اگر چه باید تلاش کنیم که به صفر برسانیم.

ارسال نظر